Tisztelt látogató!

Cégünk több éve kertépítéssel, kerti építmények, kertibútorok, valamint játszóterek, játszótéri játékok tervezésével és építésével foglalkozik. A tevékenységünk folyamán felhasznált bio anyagok forgalmazását is célul tűztük, ezért viszonteladóként ezzel is foglalkozunk ( ld. Egyéb főkategória).

Hogy miben nyújtunk mi többet, és miért minket válasszanak?

Nos, talán az első és legfontosabb az, hogy mi valóban bio alapanyagokkal dolgozunk, és bio termékeket gyártunk. A rögzítéshez használt fém szerelvények, alkatrészek kivételével minden alapanyagunk természetes eredetű.
A második a játszóterekkel kapcsolatos. A játékok gyártását szakemberek irányítják, és szigorúan ellenőrzik a vonatkozó szabványok betartását. Termékeink nagyrésze , így a játszószereink is "rönk"-ből, oszlopból, egészen pontosan olyan alapanyagból készül, mely megőrzi a fa természetes növekedésének formáját. Az alapanyag sokféleségéből adódóan a darabonkénti, egyedi összeállításoknál, játékonként más-más módon kell megoldani a szabvány alkalmazását. Ebből az okból - amellett, hogy alapjátékaink nagyrésze rendelkezik a TÜV Rheinland InterCert Kft. hivatalos tanusításával ( ld. "Játszószerek" főkategória, Bemutatkozás ) - bonyolultabb játékainkra egyedi minősítést kérünk, ezzel is törekedve a mégnagyobb biztonságra és szabvány-megfelelőségre.
A harmadik a kerti építményeink egyedülálló minősége. Tudomásunk szerint fő profilban, nem sokan foglalkoznak hasonló "épületek" készítésével. Termékeink mind kivitelezését, alapanyagát, mind minőségét tekintve országos, sőt európai szinten is egyedülállóak. Ezek robosztus, stabil építmények, már-már épületek. Kellemes belmagassággal, tágas térrel rendelkeznek, emellett igény szerinti dekoratív nádfedésükkel kellemes, hűvös teret varázsolnak a legnagyobb melegben is. Az előnyök sorában meg kell jegyeznünk, hogy természetesen teljesen vízálló tetővel készülnek.